Πρώιμες κρατήσεις

Πρώιμες κρατήσεις
Source Date: 03/12/2020
Source Url: https://www.turizmguncel.com/haber/intourist-2021-turkiye-satislarina-14-sehirden-basladi

από Turizm Güncel : o ρωσικός tour operator Intourist ξεκίνησε τη διαδικασία από 14 πόλεις

Ο ρωσικός tour operator Intourist ξεκίνησε τη διαδικασία για τη σαιζόν 2021 και την Τουρκία από 14 ρωσικές πόλεις. Σχεδιάζονται πτήσεις charter από 14 αεροδρόμια της χώρας προς την Αττάλεια και από 10 αεροδρόμια στο Νταλαμαν. Οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις εταιρείες Red Wings και Azur Air.

Ποιές είναι οι ρωσικές πόλεις;

Οι πτήσεις που σχεδιάζονται για να ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου θα πραγματοποιούνται με προορισμό την Αττάλεια από Μόσχα, Α. Πετρούπολη, Yekaterinburg, Chelyabinsk, Tyumen, Rostov-on-Don, Krasnodar, Kazan, Samara, Ufa, Vladikavkaz, Mineralnye Vody, Nizhny Novgorod και Voronezh, ενώ από το δεύτερο μισό του Απριλίου πτήσεις θα πραγματοποιούνται από Μόσχα, Α. Πετρούπολη, Kazan, Samara, Ufa, Krasnodar, Rostov-on-Don, Mineralnye Vody και Nizhny Novgorod με προορισμό το Dalaman.

Για το 2021 η Intourist έχει υπογράψει συμβόλαια με σχεδόν 400 ξενοδοχεία διαφόρων κατηγοριών από 3 αστέρια έως υπέρ λουξ. Εκατό περίπου από αυτά τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην περιοχή της Μούγλας [απέναντι από τα Δωδεκάνησα], σύμφωνα με δηλώσεις του operator.

Μόνο το 10% ως προκαταβολή

Ετοιμάζοντας μια σταδιακή καμπάνια προσφορών, η Intourist θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα μεγάλης έκπτωσης για τις πρώιμες κρατήσεις ως τη 31η Δεκέμβρη σε πρώτο στάδιο. Απο τους ταξιδιώτες με πρώιμες κρατήσεις θα εισπραχθεί προκταβολικά μόνο το 10% ενώ το υπόλοιπο κόστος θα καταβληθεί το αργότερο 10 μέρες πριν από την πτήση. Οι τιμές για τα πακέτα εκδρομών Τουρκίας θα ξεκινούν από 640 δολάρια (48.000 ρούβλια).

2021 sezonu için Türkiye'de 3 yıldızlıdan ultra lükse kadar 400 otelle kontrat imzalayan Intourist, bu otellerden 100'ünün Muğla bölgesinde olduğunu açıkladı.

 

Από τον ίδιο συντάκτη