Ποιός κατευθύνει τον κορονοϊό;

Ποιός κατευθύνει τον κορονοϊό;
Source Date: 04/05/2021
Source Url: https://www.star.com.tr/yazar/koronavirusu-yeni-tapinakcilar-mi-yonetiyor-yazi-1627311/?utm=gazeteoku&utm_source=gazeteoku&utm_medium=referral

του Nuk Albayrak : Δεν ασχολούμαι με θεωρίες συνωμοσίας. Αλλά οι ιμπεριαλιστές

Βγάλαμε τον Απρίλη παλεύοντας με τον ιό. Ξεκινώντας από μένα κυκλοφόρησε σε όλη την οικογένεια. Ευτυχώς τον ξεπεράσαμε αλλά αυτός συνεχίζει να παίρνει κάθε μέρα εκατοντάδες αγαπημένους μας.

Στην πρώτη φάση της επιδημίας, ο ιός συζητήθηκε πολύ ως "προϊόν εργαστηρίου". Τα ερωτηματικά αυξήθηκαν περισσότερο 1,5 έτος αργότερα. Διαψεύδοντας διαρκώς τους ειδικούς, ο ιός προχωρά κάνοντας μας να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε.

Εμένα πλέον το ερώτημα ''μήπως κάποιοι διευθύνουν τον ιό" δεν μου έρχεται εκτός τόπου.  Η ιμπεριαλιστική εκμετάλλευση και κατάχρηση  που παλιά στηριζόταν στον πόλεμο και την κατοχή, είναι αθώο παιχνιδάκι μπρος στις νέες μεθόδους εκμετάλλευσης που εφαρμόζονται ύπουλα και ανελέητα. Η νέα παγκόσμια δύναμη που της κολλάμε ετικέτες όπως "βαθύ κράτος, ανώτερος εγκέφαλος", είναι η επίκαιρη εκδοχή των Ναΐτων Ιπποτών.

"Μα καλά για Ναΐτες θα μιλάμε τώρα;"...

Ξεκινώντας από την Ιερουσαλήμ ως η σταυροφορική εκδοχή των Ασασίνων (ΣτΜ: τάγμα του Σιιτικού Ισλάμ), οι Ναΐτες Ιππότε μετέφεραν με τις σέκτες τους μέσω Ιταλίας στην Ευρώπη την εσωτερικιστική δοξασία τους. Αν κι ο βασιλιάς της Γαλλίας, Φίλιππος ο Δ΄ αφάνισε τους περισσότερους στα 1307, όσοι διέφυγαν στη Βρετανία διείσδυσαν σε μασονικές στοές κι ίδρυσαν τη σέκτα του ελευθεροτεκτονισμού. Συνεπώς ο συνωμότης, ο Ασασίνος, μπορεί να χώθηκε στην ιστορία του Ναΐτισμού "ιπποτικού" τύπου, αλλά η φιλοσοφία του συνέχισε να ενδυναμώνεται με νέες μεθόδους. Δεν θα πετύχαιναν πλέον τους στόχους τους χρησιμοποιώντας δύναμη αλλά εξαπατώντας ή κι εξαγοράζοντας ανθρώπους.

Για παράδειγμα η Εταιρεία ή Αδελφότητα που ίδρυσε ο Ignatius Loyola στα 1534 ήταν ένα τάγμα Ναΐτων με εμφάνιση Καθολικών. Με τον καιρό έγινε η πρώτη εταιρεία παγκοσμίου επιπέδου και πήρε στα χέρια της ακόμα και τη διοίκηση της Αγγλίας. Αν και υπέστησαν την μήνι του Πάπα στα 1773, έκαναν μια νέα δυνατή αρχή με το τάγμα των Illuminati που ιδρύθηκε από τον Εβραίο αδελφό Weishaupt και τον Εβραίο τραπεζίτη Rothschild στα 1776. Εκκινώντας με τον στόχο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", οι Ναΐτες θα εκμεταλλεύονταν τον πλανήτη επανασχεδάζοντας τον κόσμο όλο κι ανατρέποντας μοναρχίες και κυβερνήσεις.  

Στα 1882 ο Thomas Davidson ιδρύει την "Αδελφότητας της Νέας Ζωής", της αγγλικής εκδοχής των İlluminati στη Γερμανία. Μετά από ένα διάστημα ένα γκρουπ νέων που θεωρούσε τον Davidson αδρανή αποσχίζεται και συνεχίζει από τα 184 με τον Φαβιανό Όμιλο. Κι αυτοί ήθελα να πετύχουν τον στόχο της "Νέας Τάξης" αλλά μέσω "επανάστασης". Δεν περιορίστηκαν στο να πάρουν τον έλεγχο της Αγγλίας αλλά προχώρησαν σε δράσεις παντού στον κόσμο. Για παράδειγμα ο John Dewey που έρχεται στα 1924 στην Άγκυρα να σχεδιάσει την τουρκική εθνική εκπαίδευση ήταν ο πιo διάσημος Φαβιανός στην Αμερική. Τη  σχεδίασε με τρόπο τέτοιο που 100 χρόνια μετά και παρόλο που η Τουρκία μπόρεσε να δει την πιο δυνατή συντηρητική εξουσία που είχε ποτέ στα τελευταία 19 χρόνια, ακόμα δεν άλλαξε.   

Οι Φαβιανοί θεμελίωσαν τη σημερινή Ε. Ε. αποφασίζοντας την ίδρυση των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης στη θέση των αυτοκρατοριών που διαλύθηκαν. Για να ελέγξουν όλον τον κόσμο από πολιτική, οικονομική και στρατιωτική άποψη, ίδρυσαν τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ. Διοικούν το Chatham House και την αμερικανική του εκδοχή , το Council on Foreign Relations, κι όποιος είναι να αναλάβει χρέη μεγάλου οργανισμού πρέπει να έχει συστατική από το Council.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί!

Οι νέοι Ναΐτες δουλεύουν ακατάπαυστα με διαφορετικές μεθόδους για τη νέα παγκόσμια τάξη. Ένας από τους λόγους που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα είναι "η γυναικεία χειραφέτηση". "Κερδίζοντας οικονομική ανεξαρτησία οι γυναίκες θα λυτρωθούν από την συζυγική σκλαβιά" ισχυρίζονται και μετατρέπουν τις γυναίκες σε δούλυος του δικού τους συστήματος. Οι στατιστικές που δείχνουν ότι με την αύξηση της γυναικείας συμμετοχής στο εργατικό δυναμικό, αυξάνονται και τα διαζύγια ή οι χωρισμοί, δεν τους απασχολούν.  Ακριβώς όπως οι Διαφωτιστές σαν τον Εταίρο Voltaire και τον Adam που εναντιώθηκαν στο θεσμό της δουλείας επειδή η εργατική δύναμη που αποτελούνταν από δούλους ερχόταν πιο ακριβή στο σύστημα από άποψη συντήρησης σε σύγκριση με τους ελεύθερους σκλάβους. Μπορεί όμως το γεγονός ότι η Σύμβαση της Κων/πόλεως δεν εφαρμόζεται πρώτα και κύρια από μέλη της Ε. Ε. να οφείλεται στη βαθειά επιρροή των Φαβιανών επί του περιεχομένου της;

Φαβιανοί που είναι της άποψης ότι "όσο λιγότεροι οι άνθρωποι, τόσο πιο εύκολα τους μεταμορφώνουμε", είναι ένθερμοι οπαδοί του ελέγχου των γεννήσεων.  Αποτέλεσμα χρόνιων προσπαθειών είναι κι η μείωση του ρυθμού γεννητικότητας από 5 % στα τέλη της δεκαετίας του 1950, στο 1,88 % στα 2019.  Στον ίδιο στόχο έτειναν κι οι ιμπεριαλιστικές σφαγές σε μουσουλμανικές χώρες αλλά η εξολόθρευση μουσουλμάνων ήταν για αυτούς ένα ξεχωριστό όφελος.

Δεν αρκούν οι γνωστοί πόλεμοι, χρειάζονται κι οι βιολογικοί

Οι μέθοδοι ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού των νέων Ναϊτών, δεν περιορίζονται στα παραπάνω. Ο Mehmet Hasan Bulut, γνωστός για την έρευνά του σχετικά με μυστικές οργανώσεις, μεταφέρει στο βιβλίο του "Yeni Dünyanın Kurtları" (εκδόθηκε 4 χρόνια πρις την εμφάνιση του ιού στη Wuhan), τις συστάσεις του Bertrand Russel ενός εκ των ηγετικών Φαβιανών στελεχών:

"Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσουμε αρνητικό ρυθμό αύξησης πληθυσμού. Αν δεν μειωθεί ο πληθυμσός μας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το σχέδιό μας. Οι παγκόσμιοι πόλεμοι δεν συνέβαλαν και πολύ σε αυτό. Ένας βακτηριολογικός πόλεμος μπορεί όμως να είναι πιο αποτελεσματικός. Αν μπορούσε να γίνει μια επιδημία πανώλης (ή κορόνας) σε κάθε γενιά, αυτοί που θα επεβίωναν δεν θα γέμιζαν τον πλανήτη σε σημείο να μην πέφτει καρφίτσα." (σελ. 85).

Όπως φαίνεται, ο αρχιμάστορας των Ναΐτών δεν ικανοποιήθηκε με 100 σχεδόν εκατομ. νεκρούς από δύο παγκόσμιους πολέμους, περιμένει μεγαλύτερη "συμβολή" από την επιδημία: πράγματι την έχουμε δύσκολα...

Ποιόν εξυπηρετεί κατά τη γνώμη σας αυτός ο ιός;

Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας κι ας ξαναδούμε την επιδημία υπό το φως της πρόβλεψης των Ναϊτών περί της επιδημίας ως "αναγκαιότητας".  Εάν τη δούμε κι από την άποψη της δυνατότητας πρόσβασης σε εμβόλιο, από κορονοϊό πεθαίνουν περισσότερο άνθρωποι φτωχών χωρών. Στην Ευρώπη και στην Αμερική μειώνεται ο πληθυσμός των ηλικιωμένων πράγμα που τους ικανοποιεί.

Μήπως το προσέξατε; οι 'μεταλλάξεις' έγιναν ο νέος μας εφιάλτης εκεί που περιμέναμε να τελειώνουμε με την επιδημία. Εκτός αυτού νομίζαμε ότι ο ιός δεν γνωρίζει σύνορα αλλά οι συνέπειές τους αλλάζουν από χώρα σε χώρα. Κι η διαφορά αυτή γίνεται ακόμα πιο τρομακτική στο θέμα της εξασφάλισης εμβολίου.

Δεν ασχολούμαι με θεωρίες συνωμοσίας. Αλλά οι ιμπεριαλιστές μας εκπλήσσουν πλέον τόσο που δεν θα εκπλησσόμουν αν αυτοί έχουνπαράξει την επιδημία και τύλιξαν μέσα τον κόσμο.

 

Από τον ίδιο συντάκτη